HU | EN

about us

About us

Cégünket, az Erda Kft.-t 2000. februárjában alapítottuk. Jogelődünk az Erda Bt. 1992-ben alakult, és a Kft. bejegyzésével megszűnt. Tevékenységi körünkbe tartozik a térinformatikai szolgáltatás- fejlesztés. Főtevékenységünk mellett a térképdigitalizálás, építészeti homlokzatfelmérés, régészeti dokumentációk készítése, IT tanácsadás és egyéb szoftverfejlesztési munka is megtalálható.

Több, mint két évtizede készítünk moduláris térinformatikai megoldásokat. Ügyfélkörünk széles skálán mozog: az UNESCO-tól a hazai önkormányzatokig és a közmű cégekig, amelyeknek sikerült megfelelő és költséghatékony megoldást kifejlesztenünk.

Why choose us?

Célunk, hogy megrendelőinknek a lehető legkisebb költségen a lehető leghatékonyabb rendszert készítsük el. Munkánk során mindent elkövetünk, hogy partnereink bizalmát napról napra újra kivívjuk és megőrizzük.

Két évtized tapasztalatát sűrítettük ErdaGIS térinformatikai keretrendszerünkbe, mely moduláris felépítésével széleskörű felhasználói réteget céloz meg, felépítését az "Azért fizet, amit használ" elv határozza meg. A rendszer a különböző térinformatikai feladatokhoz - akár a felhasználó által is - tetszőlegesen hozzáigazítható. Ez biztosítja mind a profitorientált, mind a non-profit cégek számára a rugalmas használhatóságot.

Reviews

Az elmúlt néhány évben, amióta használjuk ezt a Térinformatikai Rendszert, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Többen jelezték már felénk, hogy milyen jó, hogy van az Önkormányzatunknak egy ilyen jól felépített, kiválóan működő és használható rendszere.Csak gratulálni tudunk ehhez a rendszerhez. Csak így tovább!

Kőmíves Dávid

Terény Község Önkormányzatának alpolgármestere

Jó évtizede dolgozom együtt különböző fejlesztéseken az ERDA csapatával, először egy népszámlálásra épülő tudományos adatbázis kialakításán (DTTTA1870), majd különböző szélesebb érdekeltségű projekteken (pl. Debreceni Militárium, Cívis GIStory). Nyilvánvaló szakmai erényeik mellett – kreativitás, rugalmasság, folyamatos megújulás – az emberi oldal is megérdemli az elismerést: olyan nyelvet (is) beszélnek, ami egy bölcsész számára is megértést és megoldásokat kínál. Nálam ezek miatt versenyképesek.

Dr. Mazsu János

történész (Debreceni Egyetem), elnök (Debreceni Értéktár, Őrváros Közalapítvány)

Megnéztem és gratulálok. Szép munka, és ami manapság nem minden esetben igaz, hogy minden működik is úgy, ahogyan a help-ben le van írva. De anélkül is minden kitalalható, mert logikus és magától értetődő minden funkció.

Borbás Tibor

A GEODÉZIA Földmérőmérnöki Szolgáltató Kft. műszaki igazgatója

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Voluptatibus enim deserunt, ab at ea iste odio placeat doloribus eum dolores tempore obcaecati, dolore esse aperiam. Excepturi ad quo distinctio, dignissimos voluptate, dolores, saepe animi eum atque sint esse ab exercitationem!

john deo

traveler

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Possimus recusandae cum quibusdam odio dignissimos nemo?

john deo

traveler