HU | EN

works

Our latest completed projects

Cívis GIStory

A Cívis GIStory Debrecen történeti tereinek felfedezése, bejárása másfél évszázad digitalizált térképein. Az integrált és bővíthető adatbázisból különböző idősíkokon, akár átfedésekkel is megjeleníthetők a város történeti térszerkezetei, a bekövetkezett változások, egyedi tematikus történeti leírások.

Megnyitás

Debreceni Köztemető védett sírjai

A weben és mobil applikáción egyaránt működő térinformatikai rendszer a debreceni Nagyerdei Köztemető kiemelt jelentőségű sírjainak azonosítását, egyedi és csoportos lekérdezését, térképi és helyszíni felfedezését biztosítja. A digitális térképi alapra illesztett rendszerben a nemzeti és díszsírhelyek, a közéleti és nevezetes sírhelyek, továbbá a hadisírok adatait és képeit lehet elérni.

Megnyitás

Debreceni Zsidó Temető

A weben és mobil applikáción egyaránt működő térinformatikai rendszer a Debreceni Zsidó Temető nyilvántartására épül. Lekérdezési lehetőséget biztosít a térképről egyedi névre, az adatbázisból akár csoportokra is. Az eredmény adatlapja megmutatja a beazonosított sír GPS és EOV koordinátáit, helyét a temetőtérképen, a sír fényképét, az ott nyugvó(k) magyar és héber nyelvű adatait.

Megnyitás

Bujáki temető

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Perferendis, perspiciatis!

Megnyitás

Debreceni Militárium

A weben és mobil applikáción egyaránt működő Debreceni Militárium katonai temetők és katonai emlékhelyek térinformatikai rendszereinek központi lapja, amely összekapcsolja a Honvédtemető és Hősök Temetője, az Orosz Hadifogoly- és Járványtemető, a Köztemetői Hadisírok, az Izraelita Temető Hadisírok, továbbá a Hajdú-Bihar Katonai temetői és Emlékhelyei projekteket.

Megnyitás

MNB 3D model

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Perferendis, perspiciatis!

Megnyitás