HU | EN

munkáink

Legutóbb elkészült projektjeink

salgotarjan

Salgótarjáni Zsidó temető

"Dr. Tóth Andrea, a Salgótarjáni Zsidó Hitközség elnöke először csak abban állapodott meg Csáki Györggyel, az ERDA Kft. ügyvezető igazgatójával, hogy a cég munkatársai – digitális arhiválás céljából – lefotózzák a salgótarjáni zsidó temetőben lévő sírköveket. Ám az ERDA Kft. rendkívüli meglepetéssel szolgált: önkéntes munkában, adományként az elkészítette a temető ortofotó térképét, 3D modelljét és a sírhelyek digitális nyilvántartási rendszerét." A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Megnyitás
civisgistory

Cívis GIStory

A Cívis GIStory Debrecen történeti tereinek felfedezése, bejárása másfél évszázad digitalizált térképein. Az integrált és bővíthető adatbázisból különböző idősíkokon, akár átfedésekkel is megjeleníthetők a város történeti térszerkezetei, a bekövetkezett változások, egyedi tematikus történeti leírások.

Megnyitás
debreceni koztemeto

Debreceni Köztemető védett sírjai

A weben és mobil applikáción egyaránt működő térinformatikai rendszer a debreceni Nagyerdei Köztemető kiemelt jelentőségű sírjainak azonosítását, egyedi és csoportos lekérdezését, térképi és helyszíni felfedezését biztosítja. A digitális térképi alapra illesztett rendszerben a nemzeti és díszsírhelyek, a közéleti és nevezetes sírhelyek, továbbá a hadisírok adatait és képeit lehet elérni.

A projekt fotogrammetriai munkáiról készült videónk ezen a linken elérhető.

Megnyitás
debreceni zsido temeto

Debreceni Zsidó Temető

A weben és mobil applikáción egyaránt működő térinformatikai rendszer a Debreceni Zsidó Temető nyilvántartására épül. Lekérdezési lehetőséget biztosít a térképről egyedi névre, az adatbázisból akár csoportokra is. Az eredmény adatlapja megmutatja a beazonosított sír GPS és EOV koordinátáit, helyét a temetőtérképen, a sír fényképét, az ott nyugvó(k) magyar és héber nyelvű adatait.

Megnyitás
bujaki temeto

Bujáki temető

Digitális temető nyilvántartást készítettünk ErdaGISweb rendszerünkön mely magába foglalja a temető teljes felmérését 2cm terepi felbontású digitális ortofotóból, fotó készítését minden egyes síremlékről, az adatok betöltését és annak helyszínelését, a program ismertetését betanítását, és megfelelő jogosultsági szintek beállítását.

Megnyitás
debreceni militarium

Debreceni Militárium

A weben és mobil applikáción egyaránt működő Debreceni Militárium katonai temetők és katonai emlékhelyek térinformatikai rendszereinek központi lapja, amely összekapcsolja a Honvédtemető és Hősök Temetője, az Orosz Hadifogoly- és Járványtemető, a Köztemetői Hadisírok, az Izraelita Temető Hadisírok, továbbá a Hajdú-Bihar Katonai temetői és Emlékhelyei projekteket.

Megnyitás
mnb

MNB 3D model

A GEODÉZIA Földmérőmérnöki Szolgáltató Kft. megbízásából elkészítettük a MNB székház homlokzatainak és tetejének 3D modelljét és ortofotóit.

A projekt fotogrammetriai munkáiról készült videónk ezen a linken elérhető.

Megnyitás
dvinfo

DV Info Debrecen webes rendszer

Az eddigi legnagyobb rendszerünk A DV Info Informatikai Kft-nek készült. Több mint 10 éve kezdtük el a fejlesztését az ErdaGIS pc-s rendszeren. Több vállalat adatszolgáltatását fogja össze így DV Infon kívül a Debreceni Földhivatalét, Vízműét, Hőszoláltatóét és az Önkormányzat által vezetett rendezési tervet is. Az e-közmű adatszolgáltatás is erről a rendszerről történik az itt tárolt közművekről.

megnyitás
szeleste

Szelestei Arborétum zöldterület katasztere

Az arborétum térinformatikai rendszerét a Kádi Bt. megbízásából, a Szeleste Község Önkormányzata részére fejesztett, ErdaGIS rendszerben átadott adatok alapján készítettük el 2013-ban.

megnyitás
angkor-zemp

30 éves az Angkor ZEMP projekt

megnyitás
Továbbiak betöltése