HU | EN
Térinformatika igény szerint

Erda Kft

tovább
Térinformatika igény szerint

Erda Kft

tovább
Térinformatika igény szerint

Erda Kft

tovább
Térinformatika igény szerint

Erda Kft

tovább
Térinformatika igény szerint

Erda Kft

tovább

szolgáltatásaink

rólunk

Rólunk

Cégünket, az Erda Kft.-t 2000. februárjában alapítottuk. Jogelődünk az Erda Bt. 1992-ben alakult, és a Kft. bejegyzésével megszűnt. Tevékenységi körünkbe tartozik a térinformatikai szolgáltatás- fejlesztés. Főtevékenységünk mellett a térképdigitalizálás, építészeti homlokzatfelmérés, régészeti dokumentációk készítése, IT tanácsadás és egyéb szoftverfejlesztési munka is megtalálható. Több, mint két évtizede készítünk moduláris térinformatikai megoldásokat. Ügyfélkörünk széles skálán mozog: az UNESCO-tól a hazai önkormányzatokig és a közmű cégekig, akiknek sikerült megfelelő és költséghatékony megoldást kifejlesztenünk.

Tovább

Elkészült munkáink

Vendéglátó Debrecen

Vendéglátó Debrecen

A térinformatikai projekt Debrecen múltjából a vendéglátás színes világát dolgozza fel.

Raszteres és digitalizált korabeli térképeken ikonok, adatlapok, történeti leírások, képek idézik a nagyváros történetének több mint két évszázadát

Tovább
templom Gömbpanorámák

Gömbpanorámák

Kedvtelésből Pentax felszereléssel és Samsung Galaxy 10-es mobiltelefonnal készített felvételek érdekes, nevezetes helyekről.

A fotózások és panorámaszámítások során fontos tapasztalatokat szerzünk.

Tovább
Salgótarjáni Zsidó temető

Salgótarjáni Zsidó temető

"Dr. Tóth Andrea, a Salgótarjáni Zsidó Hitközség elnöke először csak abban állapodott meg Csáki Györggyel, az ERDA Kft. ügyvezető igazgatójával, hogy a cég munkatársai – digitális arhiválás céljából – lefotózzák a salgótarjáni zsidó temetőben lévő sírköveket. Ám az ERDA Kft. rendkívüli meglepetéssel szolgált: önkéntes munkában, adományként az elkészítette a temető ortofotó térképét, 3D modelljét és a sírhelyek digitális nyilvántartási rendszerét." A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Megnyitás
Cívis GIStory

Cívis GIStory

A Cívis GIStory Debrecen történeti tereinek felfedezése, bejárása másfél évszázad digitalizált térképein. Az integrált és bővíthető adatbázisból különböző idősíkokon, akár átfedésekkel is megjeleníthetők a város történeti térszerkezetei, a bekövetkezett változások, egyedi tematikus történeti leírások.
A projektről szóló cikket itt olvashatja el.

2023 nyarán elkészült a "Debrecen 1870" tematikus adatbázis is, az erről szóló cikket itt találja.

Megnyitás
Továbbiak betöltése

Térkép

Az ország számos helyén találkozhat a munkánkal.