HU | EN

rólunk

Luxor

Rólunk

Cégünket, az Erda Kft.-t 2000. februárjában alapítottuk. Jogelődünk az Erda Bt. 1992-ben alakult, és a Kft. bejegyzésével megszűnt. Tevékenységi körünkbe tartozik a térinformatikai szolgáltatás- fejlesztés. Főtevékenységünk mellett a térképdigitalizálás, építészeti homlokzatfelmérés, régészeti dokumentációk készítése, IT tanácsadás és egyéb szoftverfejlesztési munka is megtalálható.

Több, mint két évtizede készítünk moduláris térinformatikai megoldásokat. Ügyfélkörünk széles skálán mozog: az UNESCO-tól a hazai önkormányzatokig és a közmű cégekig, amelyeknek sikerült megfelelő és költséghatékony megoldást kifejlesztenünk.

Miért válasszon minket?

Célunk, hogy megrendelőinknek a lehető legkisebb költségen a lehető leghatékonyabb rendszert készítsük el. Munkánk során mindent elkövetünk, hogy partnereink bizalmát napról napra újra kivívjuk és megőrizzük.

Két évtized tapasztalatát sűrítettük ErdaGIS térinformatikai keretrendszerünkbe, mely moduláris felépítésével széleskörű felhasználói réteget céloz meg, felépítését az "Azért fizet, amit használ" elv határozza meg. A rendszer a különböző térinformatikai feladatokhoz - akár a felhasználó által is - tetszőlegesen hozzáigazítható. Ez biztosítja mind a profitorientált, mind a non-profit cégek számára a rugalmas használhatóságot.

rólunk írták

A Debreceni Militárium nem jött volna létre az Erda Kft. szakmai hozzáértése és elkötelezettsége nélkül. A magyar háborús kegyelet mindeddig példa nélküli bővíthető adattára nekik köszönhető. Gratulálok a szakszerű, gyors és hiteles munkához! Egyben pedig köszönöm a hozzáállásukat!

Csákvári Sándor

"Elfeledett emlélkezet" Háborús Kegyeleti Kutatócsoport kutatásvezetője image

Jó évtizede dolgozom együtt különböző fejlesztéseken az ERDA csapatával, először egy népszámlálásra épülő tudományos adatbázis kialakításán, majd különböző szélesebb érdekeltségű projekteken (pl. Debreceni Militárium, Cívis GIStory). Nyilvánvaló szakmai erényeik mellett – kreativitás, rugalmasság, folyamatos megújulás – az emberi oldal is megérdemli az elismerést: olyan nyelvet (is) beszélnek, ami egy bölcsész számára is megértést és megoldásokat kínál. Nálam ezek miatt versenyképesek.

Dr. Mazsu János

történész (Debreceni Egyetem), elnök (Debreceni Értéktár, Őrváros Közalapítvány) logo

Megnéztem és gratulálok. Szép munka, és ami manapság nem minden esetben igaz, hogy minden működik is úgy, ahogyan a help-ben le van írva. De anélkül is minden kitalalható, mert logikus és magától értetődő minden funkció.

Borbás Tibor

A GEODÉZIA Földmérőmérnöki Szolgáltató Kft. műszaki igazgatója logo

Az elmúlt néhány évben, amióta használjuk ezt a Térinformatikai Rendszert, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Többen jelezték már felénk, hogy milyen jó, hogy van az Önkormányzatunknak egy ilyen jól felépített, kiválóan működő és használható rendszere.Csak gratulálni tudunk ehhez a rendszerhez. Csak így tovább!

Kőmíves Dávid

Terény Község Önkormányzatának alpolgármestere terény

A térinformatikai adatkezelés és felhasználói kiszolgálás legegyszerűbb és legbiztonságosabb formája ez a keresési és szolgáltatási rendszer. A továbbfejlesztés lehetőségeit is magában hordozza a telekrendszerhez szervezhető térinformatika ellentétben az utcákhoz szervezett térképi adatbázisokkal, mert ebben az esetben az ingatlanérték mérése egyértelmű, átlátható és szemléletes, A helyi gazdaságfejlesztésbe történő bevezetése időt igényel, de átláthatóbb kínálati rendszert eredményezhet.

Gábor István

Debrecen Főépítésze image