HU | EN
ekozmu

E-közmű adatok publikálása

A 324/2013. (VIII. 29.) Korm. rendeletben és mellékleteiben leírt módon történő e-közmű feltöltésében, folyamatos publikálásában és a közműegyeztetésben tudunk segítséget nyújtani, amennyiben ez Önnek kötelezettsége. A papírtérkép, vagy terepi felmérés feldolgozásától az e-közmű internetes publikálásáig nyújtunk megoldást már havi 6000 Ft+ÁFA ártól.

A külön erre a célra fejlesztett rendszerbe (ErdaGIS e-közmű) beolvassuk az adatokat, figyelembe véve a kitöltésre vonatkozó megjegyzéseket. Ahol nem tudjuk automatikusan felvenni az adatmezők értékekeit, ott egyedileg kell azokat beállítani. Ezért nagyon fontos a beolvasandó adatállomány megfelelő előkészítése. Amennyiben a megrendelő, a mi segítő útmutatásunkkal, képes ezt önállóan elvégezni, jelentősen csökkentheti a betöltés költségét.

A publikálást (WMS és WFS szolgáltatás biztosítása) az Erda Kft. végzi a saját szerverén. Ha később változás történik az adatokban, akkor csak a változást szerkesztjük be az ErdaGIS-be. A változásokat a szolgáltató adhatja részenként, vagy teljes állományként is.

A fentiek alapján biztosítjuk az e-közmű adatokhoz való hozzáférést „e-közmű” számára, a Web Map Service (WMS) és Web Feature Service (WFS) műszaki követelményeknek megfelelően.

Különösen javasoljuk napelemparkok termelői kábeleinek e-közműben történő publikálására. Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését kérjük, keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén!