HU | EN

Ajánlat e-közmű adatok szolgáltatására

A 369/2016. (XI. 29.) Korm. rendelet, és mellékletében leírt módon történő e-közmű elkészítéséhez szeretnénk segítséget nyújtani, amennyiben ez Önnek kötelezettsége. A papírtérképtől, vagy terepi felméréstől az e-közmű szolgáltatásig nyújtunk megoldást már havi 6000 Ft+ÁFA ártól . Az e-közmű szolgáltatással párhuzamosan a lap alján láthatóhoz hasonló, díjtalan publikálási lehetőséget biztosítunk a megbízóink részére, az általuk szolgáltatott adatokból.

A külön erre a célra fejlesztett rendszerbe (ErdaGIS e-közmű) beolvassuk az adatokat, figyelembe véve a kitöltésre vonatkozó megjegyzéseket. Ahol nem tudjuk automatikusan felvenni az adatmezők értékekeit, ott egyedileg kell azokat külön-külön beállítani. Ezért nagyon fontos a beolvasandó adatállomány megfelelő előkészítése. Amennyiben a megrendelő képes ezt elvégezni, mi útmutatásainkkal segíteni tudjuk, és így jelentősen csökkentheti a betöltés költségeit.

A publikálást (WMS és WFS szolgáltatás biztosítása) az Erda Kft. végzi a saját szerverén. Ha később változás történik az adatokban, akkor csak a változást szerkesztjük be az ErdaGIS-be. A változásokat a szolgáltató adhatja részenként vagy teljes állományként is.

A fentiek alapján biztosítjuk az e-közmű adatokhoz való hozzáférést „e-közmű” számára, a Web Map Service (WMS) és Web Feature Service (WFS) műszaki követelményeknek megfelelően.

Ha ajánlatunk felkeltette az érdeklődését kérjük keressen bennünket elérhetőségienk valamelyikén!