HU | EN
temeto

Temetőnyilvántartás

Vállaljuk komplett térképes temetői nyilvántartások készítését, internetes publikálással. A könyvekből, rajzokból, fényképekből, ortofotókból történő adatbeviteltől, a különböző jogosultságokhoz kötött, térképes és alfanumerikus internetes megjelenítésig nyújtunk temetőkkel kapcsolatos informatikai szolgáltatást. Az elkészült temetőt az ErdaGIS web rendszerünkön publikáljuk.

Az adatok feltöltése egy előkészített üres exceltáblázatba történik. Különleges esetekben, pl. a debreceni zsidótemető, a héber/magyar nyelven is megoldott az adatok feltöltése és kezelése. Az ellenőrzések elvégzése és az adatok véglegesítése után, a változásvezetés folytatható az eredeti táblázatban, időnként frissítve a webes adatokat, de megfelelő jogosultságokkal, közvetlenül a webes adatbázisban is elvégezhető.

Az adatlapok tartalma rugalmasan alakítható. A lekérdezés rendezettségétől függően nyomtatható nyilvántartókönyv, táblakönyv, sírboltkönyv. Megfelelő jogosultsággal bejelentkezve láthatók a hozzátartozók és sírhelymegváltásra vonatkozó adatok is. A sírhely megváltás tervezhető, mert a lejárat időt figyeli a rendszer. Ha a temetőüzemeltető digitális számlázási rendszere képes adat exportra, ami tartalmaz olyan azonosítókat, amelyek alapján a két rendszer összekapcsolható, akkor onnan adat áttöltés és szinkronizálás lehetséges.